Vali Bilmez'den Çaldıran ziyareti | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 01:04

Vali Bilmez’den Çaldıran ziyareti

VAN VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET EMİN BİLMEZ, ÇALDIRAN İLÇESİNDE BAZI İNCELEMELERDE BULUNARAK OTEL AÇILIŞINA KATILDI.

Vali Bilmez’den Çaldıran ziyareti
Son Güncelleme :

18 Aralık 2020 - 16:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/vali-bilmezden-caldiran-ziyareti/40404/" title="facebook">

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Çaldıran ilçesinde bazı incelemelerde bulunarak otel açılışına katıldı.

Van Valisi Bilmez, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Çaldıran Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, AK Parti Çaldıran İlçe Başkanı Ali Çiftçi, kurum amirleri, mahalle muhtarları ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan 75 yataklı devlet hastanesinde incelemelerde bulunarak yetkililerde bilgi aldı. Ardından Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yaptırılan otelin açılışına katılan Vali Bilmez, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde de incelemelerde bulundu.

Vali Bilmez’in ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, “Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Emin Bilmez, beraberindekilerle ilçemizi ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundular. Yapımı tamamlanmak üzere olan 75 yatak kapasiteli hastanemizde incelemelerde bulundular. Bu bizleri ve ilçe halkımızı ziyadesiyle mutlu etti. Devlet hastanemizin aralık ayı sonunda tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor. İlçemizde 75 yatak kapasiteli ve tam teşekküllü hastanemizin hizmete girmesiyle birlikte hastane sorunu tamamen ortadan kalkacak. İlçemizde ikamet eden kardeşlerimizin başka il ve ilçeye gitmelerine gerek kalmadan sağlık hizmetini Çaldıran’da almış olacaklar. Rabbim devletimize zeval vermesin” dedi.