Vali Çelik: "Hassasiyet gösterip ikazda bulunan herkese teşekkür ediyorum" | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 12:51

Kütahya Valisi: “Hassasiyet gösterip ikazda bulunan herkese teşekkür ediyorum”

KÜTAHYA VALİSİ ALİ ÇELİK, BÜNYESİNDE CAMİ, KUR’AN KURSU, GENÇLİK MERKEZİ, MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI VE KÜTÜPHANE GİBİ ALANLARIN BULUNACAĞI KÜLLİYENİN DEVAM EDEN İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ.

Kütahya Valisi: “Hassasiyet gösterip ikazda bulunan herkese teşekkür ediyorum”
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 21:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/vali-celik-hassasiyet-gosterip-ikazda-bulunan-herkese-tesekkur-ediyorum/49581/" title="facebook">

Kütahya Valisi Ali Çelik, bünyesinde cami, Kur’an kursu, gençlik merkezi, müftülük hizmet binası ve kütüphane gibi alanların bulunacağı külliyenin devam eden inşaatını yerinde inceledi. Hizmet binası hakkında İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Vali Çelik’e bilgiler verdi.

Selçuklu mimarisi esas alınarak ortaya çıkacak yapıda; kaba inşaatta statik projenin gerektirdiği kolon ve krişlerin kesişmesinden kaynaklanan şu anki arızi görünümün ortadan kalkacağını belirten Vali Ali Çelik, “Müftülük binası tamamlandığında milli ve manevi duygularımızı rahatsız edecek herhangi bir olumsuzluk kalmayacaktır. Bu noktada hassasiyet gösterip ikazda bulunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ali Paşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerine yapılmakta olan İl Müftülüğü binasının üst camlarının haç işaretine benzediği iddia edilmişti.