Vali Özkan, 11 derslikli okulun masa ve sandalyelerini yeniletti | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:00

Tunceli Pertek’te Bir Okulun Masa ve Sandalyeleri Yenilendi

YENİ TİP KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE DERSLERİNİ UZAKTAN EĞİTİMLE SÜRDÜREN TUNCELİ’NİN PERTEK İLÇESİ ŞEHİT ASTSUBAY GÜRSEL CAN İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE OKULLARINA DÖNECEKLERİ ZAMAN İÇİN İLK “HOŞ GELDİNİZ” HEDİYESİ VALİ MEHMET ALİ ÖZKAN’DAN GELDİ. VALİ ÖZKAN’IN TALİMATIYLA 160 ÖĞRENCİNİN EĞİTİM ÖĞRETİM GÖRDÜĞÜ 11 DERSLİKLİ OKULUN SIRALARI YENİLENDİ.

Tunceli Pertek’te Bir Okulun Masa ve Sandalyeleri Yenilendi
Son Güncelleme :

14 Aralık 2020 - 14:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/vali-ozkan-11-derslikli-okulun-masa-ve-sandalyelerini-yeniletti/36745/" title="facebook">

Tunceli’de 160 öğrencinin eğitim gördüğü bir okulun masa ve sandalyeleri Vali Mehmet Ali Özkan’ın talimatıyla yenilendi.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle derslerini uzaktan eğitimle sürdüren Pertek İlçesi Şehit Astsubay Gürsel Can İlkokulu öğrencilerine okullarına dönecekleri zaman için ilk “hoş geldiniz” hediyesi Vali Mehmet Ali Özkan’dan geldi. Vali Özkan’ın talimatıyla 160 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü 11 derslikli okulun masa ve sandalyeleri yenilendi.

Okulun yıpranan bütün sıralarının yenilendiğini ve pandemi nedeniyle tek sıra halinde düzenlendiğini aktaran İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için yüz yüze eğitime geçtiklerinde kendilerinin yeni sıralarında karşılanması talimatı veren ve her zaman eğitime verdikleri önem ve desteklerinden dolayı Valimiz Mehmet Ali Özkan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


Pertek İmar Haberleri

BENZER HABERLER