Vali Şıldak'tan başarılı öğrencilere ödül | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 12:10

Vali Şıldak’tan başarılı öğrencilere ödül

VALİ ŞILDAK’TAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Vali Şıldak’tan başarılı öğrencilere ödül
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 12:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/vali-sildaktan-basarili-ogrencilere-odul/30523/" title="facebook">

TÜBİTAK Türkiye finallerinde başarılı olan öğrencileri Vali Hasan Şıldak makamında kabul ederek, kutladı ve ödüllendirdi.

Vali Hasan Şıldak; COVİD-19 salgını nedeni ile 26-27 Kasım 2020 tarihleri arasında çevrimiçi ortamda gerçekleştirilen TÜBİTAK 14. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finaline katılarak İlimize derece getiren öğrencileri tebrik etti.

Vali Hasan Şıldak proje yarışmasına katılarak biyoloji alanında Türkiye İkincisi olan Karesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Bengisu Tanem Gevenesli ve Ege Erol Kozan’ı, Matematik alanında Türkiye Üçüncüsü olan Karesi Özel Bahçeşehir Ortaokulu Öğrencisi Çağan İkikardeş’i, Coğrafya alanında Teşvik Ödülüne layık görülen Burhaniye Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Ecrin Sude Tanyel ve Esna Karatepe’yi ve Öğretmenlerini başarılarından dolayı ödüllendirerek kutladı.