Van Atatürk Şehir Stadı, Van Spor FK- Kastamonu SK maçına hazırlanıyor | 23 Nisan 2024İmar Haber

23 Nisan 2024 - 12:18

Van Atatürk Şehir Stadı, Van Spor FK- Kastamonu SK maçına hazırlanıyor

VAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ TARAFINDAN ATATÜRK ŞEHİR STADI’NIN KARLA KAPLI ZEMİNİNİ MAÇ ÖNCESİ TEMİZLENİYOR

Van Atatürk Şehir Stadı, Van Spor FK- Kastamonu SK maçına hazırlanıyor
Son Güncelleme :

25 Aralık 2020 - 16:20

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli tarafından Atatürk Şehir Stadı’nın karla kaplı zeminini maç öncesi temizleniyor.

Hafta başı Doğu Anadolu Bölgesi’ni etkisi altına alan kar yağışı, Van’da hayatı olumsuz yönde etkiledi. Belediye ve karayolları ekipleri şehir merkezi, kırsal mahalle ve şehirlerarası yollarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Mahalle yollarının yanı sıra Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ise TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Van Spor FK, hafta sonu Kastamonu SK ile oynayacağı Atatürk Şehir Stadı’nın zeminini kardan temizliyor. Atatürk Şehir Stadyumunda saha temizliği çalışmaları gecenin geç saatlerine kadar hummalı bir şekilde devam etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.