WAVES Coin NEDİR? | 18 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 02:59

WAVES Coin NEDİR?

Sasha İvanov tarafından hayata geçirilmiş ve kullanıcıların dijital değerlerini güvenli şekilde saklı tutabilmeleri için Blockhain teknolojisi ile oluşturulmuş bir platformdur. Kendi forum siteleri üzerinde hatrı sayılır bir kullanıcı potansiyeline sahiptir.

WAVES Coin NEDİR?
Son Güncelleme :

01 Mart 2020 - 12:41

Waves, Sasha İvanov tarafından hayata geçirilmiş ve kullanıcıların dijital değerlerini güvenli şekilde saklı tutabilmeleri için Blockhain teknolojisi ile oluşturulmuş bir platformdur. Waves de bu sistemde kullanılan ve Wtc şeklinde kısaltılan bir dijital para birimidir.

Waves Platformu

2016 yılından beri aktif olan Waves sistemi, Bitcoin, çeşitli kripto paralar, gerçek paralar gibi kullanıcıların her türlü menkul varlığını düzenlemek üzerine çalışan bir sistemdir.

Bu sistem, merkezi olmayan blok zincir tabanlı bir ticaret platformu olarak tanımlanabilir. Waves, Kullanıcıların kendi tokenini oluşturabileceği bir sistemdir.

Waves sistemi, deneyimli deneyimsiz tüm kullanıcılar için basit bir arayüz ve pratik bir cüzdan oluşumuna sahiptir.

Waves, merkezi olmayan bir borsaya da sahiptir. Waves Dex adı verilen borsa hem çok hızlı, hem de herhangi bir güvenlik problemi yaşatmayacak şekilde kurulmuştur.

Böylece geniş bir ağ üzerinden tüm para birimlerinin transferini sağlamak mümkündür. Kullanıcılar, istedikleri coini borsadaki başka coinler ile değiştirilebilir. Waveslerin kullanıcılar tarafından kiraya verilmesi şeklinde platform gelirinden pay elde etmek de mümkün.

Waves sisteminin en büyük özelliği, transferlerin çok kısa sürede, birkaç dakika içinde gerçekleşiyor olmasıdır. Bu kısa transfer süresi, Waves sisteminin tercih edilmesini sağlıyor.

Waves Nasıl Satın Alınır?

Waves, kullanıcılar arasında oldukça popüler bir sistem olduğu için şu anda pek çok coin borsasından waves satın almak mümkün. Seçeceğiniz bir borsa ağı üzerinden Waves satın alabilirsiniz. Biz Binance borsasını önermekteyiz. Türkiye de bu işi paribu ‘dan da yapabilirsiniz yıllardır güvenli bir şekilde alış ve satış işlemleri gerçekleştiren kullanıcılar mevcut.

Binance borsasına direkt kredi kartı ya da hesap kartı gibi yöntemler ile bakiye yüklemesi maalesef yapılamıyor. Bu sebeple direkt üye olup alım yapmak mümkün değil. Öncelikle coin satışı sağlayan yerlerden Bitcoin ya da Ethereum almalısınız. Ardından Binance cüzdanınıza bu coini göndererek altcoin alım satımına kolaylıkla başlayabilirsiniz.

Binance borsasının aktif olarak 5 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunmaktadır. Fazlasıyla yüksek işlem hacmine sahip olan bu borsaya kesinlikle güvenebilirsiniz. Waves Coin’i de bu borsa sayesinde satın alabilir, alım satım yaparak kar elde edebilir ya da uzun vadeli yatırım için satın alıp bekletebilirsiniz.

Güncel Waves Coin Fiyatı



EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN