Yahşihan'da sokak hayvanları unutulmadı | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 19:12

Yahşihan’da sokak hayvanları unutulmadı

KIRIKKALE’NİN YAHŞİHAN İLÇESİNDE, SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ BULUNDUĞU HAFTA SONUNDA SOKAKTAKİ CANLILAR İÇİN MAMA BIRAKILDI.

Yahşihan’da sokak hayvanları unutulmadı
Son Güncelleme :

13 Aralık 2020 - 17:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yahsihanda-sokak-hayvanlari-unutulmadi/35914/" title="facebook">

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu hafta sonunda sokaktaki canlılar için mama bırakıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sokağa çıkma kısıtlamanın bulunduğu günlerde yiyecek bulmakta zorluk yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı.

İl Başkanı Baloğlu ve Belediye Başkanı Türkyılmaz, hayvan barınağının yanı sıra sokakta yaşayan canlılar için belirli noktalara mama bıraktı. Yahşihan Belediyesine bağlı ekipler de beslemelerini sürdürdü. Kedi ve köpekler, kendilerini besleyenlerin yanından bir an olsun bile ayrılmadı.



Beslemelerin düzenli olarak devam ettiğini belirten Başkan Türkyılmaz, “Evde kalan vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Onlar evlerindeyken can dostlarımız bizlere emanet” dedi.

Yahşihan İmar Haberleri