Yangın çıkan sitede zarar tespiti | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 05:38

Yangın çıkan sitede zarar tespiti

MERSİN’İN MERKEZ İLÇE YENİŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMET DESTEK MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, GEÇTİĞİMİZ HAFTA LİMONLUK MAHALLESİ DENİZAY SİTESİNDE ÇIKAN YANGINDA OLUŞAN ZARARIN TESPİTİ İÇİN OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Yangın çıkan sitede zarar tespiti
Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 12:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yangin-cikan-sitede-zarar-tespiti/43391/" title="facebook">

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Destek Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta Limonluk Mahallesi Denizay Sitesinde çıkan yangında oluşan zararın tespiti için olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yangının ardından olay yerini ziyaret eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yangından etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmaların yapılması için talimat vermişti. Özyiğit, yangında can kaybının olmamasının en büyük teselli olduğunu kaydederek, “Yapılan incelemelerde vatandaşlarımızın ciddi maddi mağduriyet içinde olduğu tespit edilmiş olup, belediye olarak etkilenen ailelerin daha ciddi sosyal sorunlar yaşamaması için gerekli yardımı yaparak üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.