Yaralı tavşan tedavi altına alındı | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 10:51

Yaralı tavşan tedavi altına alındı

AKSARAY BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ, YARALI VEYA TEDAVİ GEREKTİREN SOKAK HAYVANLARININ BAKIM VE TEDAVİSİNİ SÜRDÜRÜRKEN SON OLARAK YARALI BİR TAVŞANA MÜDAHALE ETTİ.

Yaralı tavşan tedavi altına alındı
Son Güncelleme :

13 Ocak 2021 - 13:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yarali-tavsan-tedavi-altina-alindi/57437/" title="facebook">

Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, yaralı veya tedavi gerektiren sokak hayvanlarının bakım ve tedavisini sürdürürken son olarak yaralı bir tavşana müdahale etti.

Aksaray Belediyesine yapılan ihbar sonucu TOKİ Cumhuriyet Mahallesi yakınlarında bir tavşanın yaralı olduğu bildirilmesi üzerine Aksaray Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. TOKİ Bölgesinde yaralı halde bulunan tavşan, veteriner hekim kontrolünde belediyeye ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine getirildi. Yürümekte güçlük çeken tavşana gerekli bakım ve tedaviyi uygulayan veterinerler, tavşanı gözetim altına aldı. Tedavisi süren tavşanın sağlığına kavuşmasının ardından tekrar doğaya bırakılacağı bildirildi.

İhbarı yapan vatandaşlar, belediyenin yaralı tavşana hassasiyet göstererek kısa sürede müdahale etmesini takdirle karşıladı.