Yeni Malatyaspor'da Ankaragücü karşılaşmasında 2 önemli eksik | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 03:27

Yeni Malatyaspor’da Ankaragücü karşılaşmasında 2 önemli eksik

YENİ MALATYASPOR’DA, ERZURUMSPOR MAÇINDA DÖRDÜNCÜ SARI KARTLARINI GÖREREK CEZALI DURUMA DÜŞEN ACGUAH VE ADEM BÜYÜK, YARIN DEPLASMANDA OYNANACAK ANKARAGÜCÜ KARŞILAŞMASINDA FORMA GİYEMEYECEK.

Yeni Malatyaspor’da Ankaragücü karşılaşmasında 2 önemli eksik
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 14:45

Yeni Malatyaspor’da, sarı kart cezalısı olan Acguah ve Adem Büyük yarın deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Erzurumspor’a yenilen Yeni Malatyaspor’da takımın iki önemli oyuncusunun sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu farklı arayışlara itti. Deneyimli teknik adamın Ankaragücü karşısında Acguah’ın yerine Zeki’ye Adem’in yerine ise Lukoki’ye şans vermesi bekleniyor.

Takımda ödemelerin bir kısmının yapılmasıyla morallerin düzeldiği öğrenilirken, futbolcuların Ankaragücü karşısında galip gelerek geçen haftaki yenilgiyi unutturmayı hedefledikleri ifade ediliyor.

Ankaragücü maçının son çalışmasını kendi tesislerinde yapan Yeni Malatyaspor, öğleden sonra gittiği başkentte maç saatini beklemeye başladı.

Ankaragücü – Yeni Malatyaspor karşılaşması yarın saat 16.00’da başlayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.