Yeni yılın ilk gününde İzmir'de sessizlik hakim oldu | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 16:29

Yeni yılın ilk gününde İzmir’de sessizlik hakim oldu

KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLAN EDİLEN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI SEBEBİYLE İZMİR’İN CADDE, MEYDAN VE SOKAKLARI YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ.

Yeni yılın ilk gününde İzmir’de sessizlik hakim oldu
Son Güncelleme :

01 Ocak 2021 - 12:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yeni-yilin-ilk-gununde-izmirde-sessizlik-hakim-oldu/49209/" title="facebook">

Korona virüsü tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle İzmir’in cadde, meydan ve sokakları yeni yılın ilk gününde sessizliğe büründü.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında yılbaşı için ilan edilen 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması, dün saat 21.00’de başladı. 4 Ocak Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan kısıtlama sebebiyle yılın ilk gününde İzmir’in caddeleri, sokakları ve meydanları boş kaldı. Yaya ve araç trafiğinin oldukça azaldığı kentte, sokaklar hayvanlara kaldı. Yalnızca özel izinli kişilerin dışarıya çıkabildiği kentte güvenlik güçleri de, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı uygulama noktalarında devriye ekipleriyle hazır bulundu. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerininde, sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirli saat ve aralıklarda sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceği öğrenildi.