Yolda kalan sürücünün yardımına polis yetişti | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 05:17

Yolda kalan sürücünün yardımına polis yetişti

OSMANELİ İLÇESİNDE AKŞAMÜZERİ ANİDEN BAŞLAYAN KAR YAĞIŞI NEDENİ İLE YOLDA ZİNCİR TAKMAYA ÇALIŞAN BİR VATANDAŞA POLİS VE BEKÇİLER YARDIMCI OLDU.

Yolda kalan sürücünün yardımına polis yetişti
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 1:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yolda-kalan-surucunun-yardimina-polis-yetisti/59610/" title="facebook">

Bilecik’in Osmaneli İlçesinde akşamüzeri aniden başlayan kar yağışı nedeni ile yolda zincir takmaya çalışan bir vatandaşa polis ve bekçiler yardımcı oldu.

Edinilen bilgiye göre, hafta sonu kısıtlamaları sebebi ile yolda devriye gezen Osmaneli Emniyet müdürlüğü ekipleri akşamüzeri aniden başlayan kar yağışı sebebi ile sürücünün gidemediği ve sürücünün zincir takmaya çalıştığını görmeleri üzerine polis ve bekçiler aracın yanında durarak vatandaşın otomobiline zincir takmalarına yardımcı oldular. Otomobiline zinciri takılan sürücü polis ve bekçilere teşekkür ederek yoluna devam etti. Bunun yanı sıra ilçede devriye atan ekipler vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasına uyması konusunda uyarılarda bulundu.