Yollarda oluşan sıkıntılara anında müdahale | 25 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 02:00

Yollarda oluşan sıkıntılara anında müdahale

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EKİPLERİ, 153 ÇAĞRI MERKEZİ’NE GELEN YOLLARLA İLGİLİ ŞİKAYET VE TALEPLERE ANINDA ÇÖZÜM BULUYOR.

Yollarda oluşan sıkıntılara anında müdahale
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 12:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yollarda-olusan-sikintilara-aninda-mudahale/30569/" title="facebook">

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 153 Çağrı Merkezi’ne gelen yollarla ilgili şikayet ve taleplere anında çözüm buluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan 153 Çağrı Merkezi’ne gelen yollarla ilgili şikayet ve talepleri anında müdahale ile karşılıyor. Trafiğin yoğun olduğu ana yollardaki çukur ve bozulan asfaltlara ekipler tarafından torba asfalt serimi yapıldı. Ağır tonajlı araçların veya iklim koşullarının sebep olduğu çukurların kazaya sebep olmaması için oluşan çukurlar torba asfaltla kapatıldı.

Büyükşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi’ne gelen yollarla ilgili şikayet ve taleplere anında çözüm bulan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri son olarak Seka Tüneli Orduevi önünde, Santral rampasında ve Turan Güneş Caddesi’nde ağır tonajlı araçların ve iklim koşullarının sebep olduğu çukurları torba asfalt ile kapatarak olumsuz bir durum yaşanmasına engel oldu.