Yüksel Yıldırım'ın tedavisine hastanede devam ediliyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 17:01

Yüksel Yıldırım’ın tedavisine hastanede devam ediliyor

SAMSUNSPOR KULÜBÜ’NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA YILPORT SAMSUNSPOR A. Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÜKSEL YILDIRIM’IN KORONA VİRÜSÜ (KOVİD-19) TEDAVİ SÜRECİNİN HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA DEVAM ETTİĞİ BELİRTİLDİ.

Yüksel Yıldırım’ın tedavisine hastanede devam ediliyor
Son Güncelleme :

24 Kasım 2020 - 16:05

Samsun kamuoyunda bugün çıkan haberlerde Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın yoğun bakımda tedavi altına alındığı konuşulmuştu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada Başkan Yüksel Yıldırım’ın hastanede gözetim altında bulunduğu ve sağlık durumunu iyi olduğu açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Erkanat’a Kovid-19 pozitif tanısı konulduktan sonra evde devam eden tedavilerinin önlem amaçlı olarak hastanede devam etmesi kararlaştırılmıştır. 20 Kasım Cuma günü itibarıyla hastanede gözetim altına alınan ve tedavilerine devam edilen Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Erkanat’ın sağlık durumları iyidir. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda aramıza dönmelerini bekliyoruz.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.