Yunusemre'de borçlar belediyeye gitmeden yapılandırılabiliyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 21:59

Yunusemre’de borçlar belediyeye gitmeden yapılandırılabiliyor

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, VERGİ BORÇLARININ YENİDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN DÜZENLEMEDEN YARARLANMAK İSTEYEN MÜKELLEFLERİN BELEDİYEYE GELMEDEN E-BELEDİYE SİSTEMİ ÜZERİNDEN BORÇLARINI YAPILANDIRABİLECEKLERİNİ DUYURDU.

Yunusemre’de borçlar belediyeye gitmeden yapılandırılabiliyor
Son Güncelleme :

27 Kasım 2020 - 15:10

Yunusemre Belediyesi, vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeden yararlanmak isteyen mükelleflerin belediyeye gelmeden e-belediye sistemi üzerinden borçlarını yapılandırabileceklerini duyurdu.

Vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması ile istihdam teşvikine ilişkin düzenlemeleri de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki düzenleme, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 31 Ağustos 2020 ve önceki dönemlere ait ödenmesi gereken vergiler ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları alınmaya başladı. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler 31 Aralık Perşembe günü mesai bitimine kadar Yunusemre Belediyesi’ne başvurabilecek. Pandemi dolayısıyla vatandaşların sıkıntı yaşamaması için başvurular resmi web sitesi www.yunusemre.bel.tr adresi üzerinden de yapılabilecek. Uygulamadan faydalanmak isteyen mükellefler www.yunusemre.bel.tr adresine girip online işlemler bölümünü tıklayarak borçlarını yapılandırabilecek. Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 62 09 numaralı çağrı merkezini arayabilir ya da Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvurabilir.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN