Ayhancan Güven'den Bahreyn'de çifte zafer | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 09:04

Ayhancan Güven’den Bahreyn’de çifte zafer

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI MOTOR SPORLARI PİLOTLARINDAN RED BULL SPORCUSU AYHANCAN GÜVEN, PORSCHE SPRİNT CHALLENGE MİDDLE EAST BAHREYN’İN 3. VE 4. YARIŞINDA ZAFERE ULAŞTI.

Ayhancan Güven’den Bahreyn’de çifte zafer
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 19:45

Türkiye’nin en başarılı motor sporları pilotlarından Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, Porsche Sprint Challenge Middle East Bahreyn’in 3. ve 4. yarışında zafere ulaştı.

Şampiyonada ilk kez yarışan Ayhancan Güven, Bahreyn Uluslararası Pisti’nde koşulan sezonun 3. ve 4. yarışlarında zirvenin sahibi oldu. Formula 1’in destek yarışlarından birisi olarak gerçekleştirilen Porsche Sprint Challenge Middle East Bahreyn’e özel davet alarak katılan Ayhancan Güven, iki yarışa da pole pozisyonunda başladı. Cumartesi ve pazar günkü yarışlarda hatasız sürüşlere imza atan Güven, podyumun zirvesini kimselere bırakmadı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.