Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe'ye mağlup oldu | 18 Mayıs 2024İmar Haber

18 Mayıs 2024 - 23:08

Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe’ye mağlup oldu

SULTANLAR LİGİ 18. HAFTA ERTELEME MAÇINDA FENERBAHÇE’YE KONUK OLAN ECZACIBAŞI VİTRA, SAHADAN 3-1 MAĞLUP AYRILDI.

Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe’ye mağlup oldu
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 19:30

Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Eczacıbaşı VitrA, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Misli.com Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan, Eczacıbaşı VitrA, rakibine 3-1 kaybetti. Karşılaşmaya iyi başlayan ekip Fenerbahçe oldu. Ev sahibi ilk seti 25-13 kazandı. İkinci sete de kontrollü başlayan sarı-lacivertliler, teknik molaya 12-8 önde girdi ve seti 25-17 bitirdi.

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette, kaptan Tijana Boskovic’in hücumları ile kontrolü ele geçiren turuncu*beyazlılar, Beyza Arıcı’nın kritik yerlerdeki bloklarıyla seti 25-21 aldı. Eczacıbaşı VitrA’lı oyuncular bu sette toplam 5 blok sayısı ile oynadı.

Yasemin’in servisleriyle başlayan dördüncü sette Eczacıbaşı VitrA, genç smaçör Saliha’nın etkili ataklarıyla teknik molaya 12-9 önde girdi. Fakat teknik molanın ardından farkı kapatan ev sahibi maçı 3-1 sonlandırdı.

Eczacıbaşı VitrA, 20 Ocak Çarşamba günü 19. hafta erteleme maçında Sarıyer Belediyespor’u konuk edecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.