Ergi Kırkın Tunus'ta ikinci kez şampiyon! | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 21:40

Ergi Kırkın Tunus’ta ikinci kez şampiyon!

ERGİ KIRKIN TUNUS’TA İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON

Ergi Kırkın Tunus’ta ikinci kez şampiyon!
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 15:40

Tunus’un Monastır kentinde düzenlenen Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) toplamda 15 bin dolarlık para ödüllü turnuvası Magic Hotel Tours’un finalinde Fransız rakibi Titouan Droguet’i yenen Ergi Kırkın, geçtiğimiz hafta şampiyon olarak tamamladığı turnuvada bu hafta profesyonel kariyerinin dördüncü zaferini kucakladı.

Sert zemindeki organizasyonda sırasıyla Polonyalı, Fildişi Sahilli, Alman ve Arjantinli rakiplerini yenen milli sporcu Ergi Kırkın, finalde Fransız raket Titouan Droguet ile karşılaştı. 21 yaşındaki Kırkın, 1 saat 6 dakika süren final mücadelesinde ilk servislerinden yüzde 82 puan çıkararak Droguet’i 6-3, 6-1 ile rahat geçti ve şampiyonluğa ulaştı. Kırkın bu zaferle üst üste 10. galibiyetini elde etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.