FIFA, Mesut Özil-Fenerbahçe transferini sayfasında paylaştı | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 17:10

FIFA, Mesut Özil-Fenerbahçe transferini sayfasında paylaştı

FIFA’NIN RESMİ SOSYAL MEDYA HESABI, FENERBAHÇE’NİN, “KULÜBÜMÜZ, TRANSFER SÜREÇLERİNİ İLERLETMEK İÇİN MESUT ÖZİL’İ İSTANBUL’A GETİRİYOR” PAYLAŞIMINA SAYFASINDA YER VERDİ.

FIFA, Mesut Özil-Fenerbahçe transferini sayfasında paylaştı
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 23:50

FIFA’nın resmi sosyal medya hesabı, Fenerbahçe’nin, “Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil’i İstanbul’a getiriyor” paylaşımına sayfasında yer verdi.

Fenerbahçe’nin Mesut Özil’i İstanbul’a getirmesi, dünya basınında büyük yankı uyandırırken, FIFA da bu gelişmeyi sayfasına taşıdı. Sarı-lacivertli kulübün, Mesut’un uçağa binerken çektirdiği fotoğraf ile yaptığı; “Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil’i İstanbul’a getiriyor” bilgilendirmesini, FIFA da sosyal medya hesabında yer verdi. 13 milyon takipçili FIFA’nın bu gönderisine sporseverler büyük ilgi gösterdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.