Rizesporlu futbolcular, Abarhoun'u unutmadı | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 17:39

Rizesporlu futbolcular, Abarhoun’u unutmadı

ÇAYKUR RİZESPORLU FUTBOLCULAR, FATİH KARAGÜMRÜK MAÇINDA ATTIKLARI GOLDEN SONRA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE HAYATINI KAYBEDEN ESKİ FUTBOLCULARI MOHAMED ABARHOUN’UN FORMASI GÖSTEREREK ANDI.

Rizesporlu futbolcular, Abarhoun’u unutmadı
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 15:50

Çaykur Rizesporlu futbolcular, Fatih Karagümrük maçında attıkları golden sonra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski futbolcuları Mohamed Abarhoun’un forması göstererek andı.

Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşan Çaykur Rizespor’da futbolcular, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski futbolcuları Mohamed Abarhoun’u unutmadı. Futbolcular ısınmaya ’Mohamed Abarhoun seni unutmayacağız’ yazılı tişörtlerle çıktı. Karşılaşmanın 20. dakikasında Meriah’ın golünden sonra da Rize ekibinin oyuncuları yedek kulübesine giderek Abarhoun’un formasını gösterdi.

Fatih Karagümrük’te oynayan Rizesporlu eski futbolcular Aatif Chahechouhe ve Koray Altınay da ’Mohamed Abarhoun seni unutmayacağız’ yazılı tişörtle ısındı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.