Antalyaspor Kulübü Derneği'nden yüzücülere hediye | 26 Nisan 2024İmar Haber

27 Nisan 2024 - 02:48

Antalyaspor Kulübü Derneği’nden yüzücülere hediye

ANTALYASPOR KULÜBÜ DERNEĞİ, GEÇTİĞİMİZ HAFTA ANTALYA UZUN KULVAR VE MUĞLA KISA KULVAR MÜSABAKALARINDA 7 YENİ TÜRKİYE REKORU KIRAN REKORTMEN YÜZÜCÜLERE TEŞEKKÜR HEDİYELERİNİ TAKDİM ETTİ.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nden yüzücülere hediye
Son Güncelleme :

20 Aralık 2020 - 13:25

Antalyaspor Kulübü Derneği, geçtiğimiz hafta Antalya uzun kulvar ve Muğla kısa kulvar müsabakalarında 7 yeni Türkiye rekoru kıran rekortmen yüzücülere teşekkür hediyelerini takdim etti.

Yüzücüler Emir Batur Albayrak, Emre Sarp Zeytinoğlu ve Sevim Eylül Süpürgeci’ye, içinde Antalyaspor Store’dan çeşitli ürünlerin bulunduğu hediye paketleri, Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi tarafından teslim edildi. Yüzme-Sutopu Şube Koordinatörü Murat Yılmaz, yönetim kuruluna duyarlılığı için teşekkürlerini sunarak, “Sporcularımıza başarılarının devamını diler, hocalarına, ailelerine ve kulübümüz yönetimine yaşattıkları bu gurur için teşekkür ederiz” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.