Aydın Ticaret Borsası, Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katıldı | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 19:14

Aydın Ticaret Borsası, Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı

AYDIN TİCARET BORSASI, AYDIN VALİSİ HÜSEYİN AKSOY BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN 2021 YILININ İLK KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI’NA KATILIM SAĞLADI.

Aydın Ticaret Borsası, Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı
Son Güncelleme :

13 Ocak 2021 - 19:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/aydin-ticaret-borsasi-aydin-il-koordinasyon-kurulu-toplantisina-katildi/57853/" title="facebook">

Aydın Ticaret Borsası, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen 2021 yılının ilk Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılım sağladı.

Video konferans ile gerçekleşen toplantıda Aydın ili genelindeki yatırım ve sektörel gelişmeler değerlendirildi. Sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine değinildi.

Aydın Valiliği toplantı salonunda video konferans yolu ile yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, İl Planlama ve Koordinasyon Müdür Vekili Cemile Yıldızel, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, yatırımcı bölge ve il müdürlerinin yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ADÜ Rektörlüğü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.