Bakan Kurum, Rumeli İskelesi'ni gezdi | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 12:44

Bakan Kurum, Rumeli İskelesi’ni gezdi

BAKAN KURUM, BİR SÜRE GEZİNDİĞİ İSKELEYİ ÇOK BEĞENDİ. İSKELE GEZİSİNDE BAKAN KURUM’A TEKİRDAĞ VALİSİ AZİZ YILDIRIM, SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YÜKSEL, AK PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI MESTAN ÖZCAN VE SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANI SEZAYİ ÇETİN EŞLİK ETTİ.

Bakan Kurum, Rumeli İskelesi’ni gezdi
Son Güncelleme :

08 Ocak 2021 - 23:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/bakan-kurum-rumeli-iskelesini-gezdi/53870/" title="facebook">

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Rumeli İskelesi’ni gezdi.

Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ziyaretleri kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Rumeli İskelesi’nde de incelemede bulundu. Bakan Kurum, bir süre gezindiği iskeleyi çok beğendi. İskele gezisinde Bakan Kurum’a Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin eşlik etti. Rumeli İskelesi gezisinde Başkan Yüksel, Bakan Kurum’u çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

İskele gezisi sonrası Bakan Kurum, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i makamında ziyaret etti.