Başkan Vidinlioğlu, KASMEK binasında incelemelerde bulundu | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 09:48

Başkan Vidinlioğlu, KASMEK binasında incelemelerde bulundu

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. RAHMİ GALİP VİDİNLİOĞLU, KASTAMONU BELEDİYESİ MESLEK EĞİTİM KURSU (KASMEK) BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

Başkan Vidinlioğlu, KASMEK binasında incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

30 Aralık 2020 - 12:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-vidinlioglu-kasmek-binasinda-incelemelerde-bulundu/47839/" title="facebook">

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Belediyesi Meslek Eğitim Kursu (KASMEK) binasında incelemelerde bulundu.

Kastamonu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu Belediyesi Meslek Eğitim Kursu (KASMEK) binasında tadilat çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemeyen Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Başkan Vidinlioğlu, “Mesleki eğitim üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konu. Bu kapsamda daha öncesinde önemli bir adım atarak Kastamonu Belediyesi Meslek Eğitim Kursu (KASMEK) hizmet binamızda tadilat çalışmalarını başlatmıştık. Bugün de KASMEK binamızda ve çevresinde incelemelerde bulunduk. İnşallah kısa bir zaman zarfında hem bina içerisinde hem de çevresinde çalışmalar tamamlanarak binamız hazır olacak ve Kastamonu’muzun sanat, mesleki eğitim ve nitelikli ara eleman ihtiyacına önemli katkılarda bulunacak. KASMEK binamızda yaptığımız incelemelerin ardından ise yine Kuzeykent Mahallesi’nde şehirlerarası otobüs terminali karşısında bulunan kıl çadırımızda devam eden çalışmaları da inceledik” dedi.