İzmit Belediyesinden köylere internet bağlantısı | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 05:45

İzmit Belediyesinden köylere internet bağlantısı

İZMİT BELEDİYESİ, İNTERNET OLMAMASI SEBEBİYLE UZAKTAN EĞİTİM ALAMAYAN ÇOCUKLAR İÇİN İNTERNET ERİŞİMİ SAĞLANAN KÖYLERE YENİLERİNİ EKLEMEYE DEVAM EDİYOR.

İzmit Belediyesinden köylere internet bağlantısı
Son Güncelleme :

21 Ocak 2021 - 13:45

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/izmit-belediyesinden-koylere-internet-baglantisi/63115/" title="facebook">

İzmit Belediyesi, internet olmaması sebebiyle uzaktan eğitim alamayan çocuklar için internet erişimi sağlanan köylere yenilerini eklemeye devam ediyor.

Kırsal mahallelerde ve köylerde internetleri olmadığı için uzaktan eğitim alamayan çocuklara ücretsiz internet bağlantısı sözü veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, verdiği sözü tutarak birçok köye internet götürdü. Daha önceleri; Gökçeören, Şahinler, Nebihoca, Kozluca, Orhaniye, Mecidiye, Arpalık İhsaniye, Çavuşoğlu ve Yenice mahallelerine götürülen internetten sonra İzmit Belediyesi, hizmeti diğer köylere de taşımaya devam ediyor. Sarışeyh Merkez Köy’de iki ayrı yere olmak üzere internet bağlanıp, Bağlıca Roçkan ve Süverler Köyü’ne götürülen internet sayesinde; köy halkı ve öğrenciler pandemi sürecini daha rahat geçirecek.

İnternete erişim sağlayan köy sakinleri ve öğrenciler Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti. Akmeşe Sultaniye ve Balören’e de internet götürecek olan ekipler, diğer köylere de sırasıyla internet götürüleceğini, hiçbir köyün internetsiz kalmayacağını ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.