Pandemiden etkilenen esnaflara yardım | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 07:10

Pandemiden etkilenen esnaflara yardım

KIRIKKALE’DE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARINDAN DOLAYI İŞLERİNDE AZALMA YAŞAYAN DOLMUŞCU VE KAHVECİ ESNAFINDA GIDA YARDIMLARI YAPILIYOR.

Pandemiden etkilenen esnaflara yardım
Son Güncelleme :

08 Aralık 2020 - 14:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/pandemiden-etkilenen-esnaflara-yardim/32656/" title="facebook">

Kırıkkale’de korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı işlerinde azalma yaşayan dolmuşçu ve kahveci esnafında gıda yardımları yapılıyor.

Kırıkkale Belediyesi, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı ekonomik olarak etkilenen esnaflara desteklerini sürdürüyor. Dolmuşcu esnafında gıda ve mazot desteği sağlarken pandemi nedeniyle kapatılan kahveci esnafına da gıda desteği sağlanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın desteklerine teşekkür eden esnaflar, “Alınan kararın ardından işyerlerimizi kapattık. Çalışamadığımız için gelir kaybına uğradık, bu zor günlerimizde bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Saygı’ya yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.