TARSİM'den Eskişehir'e ziyaret | 15 Mayıs 2024İmar Haber

16 Mayıs 2024 - 00:02

TARSİM’den Eskişehir’e ziyaret

TARSİM YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE TARIM SİGORTALARI HAVUZ İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRÜ SERPİL GÜNAL, GENEL MÜDÜR YARDIMCISI TUFAN ÖZEL VE BERABERİNDEKİ HEYET, 6 OCAK TARİHİNDE ESKİŞEHİR’E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

TARSİM’den Eskişehir’e ziyaret
Son Güncelleme :

12 Ocak 2021 - 14:30

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal, Genel Müdür Yardımcısı Tufan Özel ve beraberindeki heyet, 6 Ocak tarihinde Eskişehir’e ziyaret gerçekleştirdi.

Tarım sigortalarının ülke genelinde yaygınlaştırılması ve daha çok üreticiye ulaşılması amacıyla tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerini hiç durmadan sürdüren TARSİM, yeni yıla da hızlı başladı. TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal, Genel Müdür Yardımcısı Tufan Özel ve beraberindeki heyet, 6 Ocak tarihinde Eskişehir’e ziyaret gerçekleştirdi.

Program çerçevesinde, öncelikle sigortalı hayvancılık işletmesi ziyaret edildi. Programın devamında Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş ve Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Canay Demirbel makamlarında ziyaret edilerek, tarım sigortaları uygulamaları ile 2021 yılı yenilikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN