Tekirdağ'da filyasyon ve ilaç dağıtımı sürüyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 20:36

Tekirdağ’da filyasyon ve ilaç dağıtımı sürüyor

SADECE TÜRKİYE’Yİ DEĞİL TÜM DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN YENİ TİP KORONA VİRÜS COVID-19 SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA TEKİRDAĞ’IN ÇORLU İLÇESİNDE OLUŞTURULAN FİLYASYON EKİPLERİ TEST SONUÇLARI POZİTİF ÇIKAN KİŞİLERİN TEMASLI OLDUĞU KİŞİLERİ EVLERİNDE TEK TEK TESPİT EDEREK TEST YAPIYOR.

Tekirdağ’da filyasyon ve ilaç dağıtımı sürüyor
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 12:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/tekirdagda-filyasyon-ve-ilac-dagitimi-suruyor/32013/" title="facebook">

Sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde oluşturulan filyasyon ekipleri test sonuçları pozitif çıkan kişilerin temaslı olduğu kişileri evlerinde tek tek tespit ederek test yapıyor.

Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi ekipleri ile gönüllülerin de destek verdiği Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçede filyasyon hizmeti ve ilaç dağıtımı çalışmalarına devam ediyor. Test sonucu pozitif çıkan hastaların ilaçlarını adreslerine teslim eden ekipler temaslı olduğu düşünülen ve test yapılması gereken kişilerin testleri de yine adreslerinde yapıyor. Evlere tek tek giden ekipler hem kontrol gerçekleştiriyor hem de test için numune alıyor. Kızılay gönüllüleri ile ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.