Tekirdağ'da sıfır atık toplantıları video konferanslarla sürdürülüyor | 3 Mayıs 2024İmar Haber

3 Mayıs 2024 - 11:03

Tekirdağ’da sıfır atık toplantıları video konferanslarla sürdürülüyor

TEKİRDAĞ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN “SIFIR ATIK BİLGİ SİSTEMİ TOPLANTILARI” VİDEO KONFERANSLARLA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ’da sıfır atık toplantıları video konferanslarla sürdürülüyor
Son Güncelleme :

28 Aralık 2020 - 10:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/tekirdagda-sifir-atik-toplantilari-video-konferanslarla-surduruluyor/46483/" title="facebook">

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Sıfır Atık Bilgi Sistemi Toplantıları” video konferanslarla devam ediyor.

Sıfır Atık Yönetmeliği kapsamında, Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile Tekirdağ’da bulunan tüm okulların yöneticileri video konferansla “Sıfır Atık Bilgi Sistemi Toplantıları” düzenlendi.

İnternet üzerinden online olarak gerçekleştirilen toplantılara toplam 633 kişi katıldı.

Yapılan toplantılarda; Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Taner An tarafından okullarda sıfır atık yönetim sisteminin kurulması, sıfır atık bilgi sisteminin kullanımı ve karşılaşılan sorunlar üzerine değerlendirmeler aktarıldı.

Tekirdağ’da bulunan 131 okula Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi düzenlenirken, kalan okulların belgelendirme işlemleri devam ediyor.