Vali Masatlı'dan gazetecilere: "Sizler önemli bir kamu görevi yürütmektesiniz" | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 17:33

Vali Masatlı’dan gazetecilere: “Sizler önemli bir kamu görevi yürütmektesiniz”

BASININ DEMOKRASİLERİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARINDAN BİRİ OLDUĞUNU VE VATANDAŞLARIN ZAMANINDA DOĞRU BİLGİYE ULAŞMASI AÇISINDAN BASIN KURULUŞLARININ ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENDİĞİNİ BELİRTEN VALİ MASATLI, “SİZLER ÖNEMLİ BİR KAMU GÖREVİ YÜRÜTMEKTESİNİZ. BU VAZİFEYİ LAYIKIYLA DOĞRU BİR ŞEKİLDE YERİNE GETİRDİĞİNİZDE HEM HALKIMIZIN SAĞLIKLI BİLGİYE ULAŞMALARINI SAĞLIYOR, HEM DE DEVLETİMİZİN VE YEREL YÖNETİMLERİN YÜRÜTTÜĞÜ HİZMETLERİ KAMUOYUNA DUYURUYORSUNUZ” DEDİ.

Vali Masatlı’dan gazetecilere: “Sizler önemli bir kamu görevi yürütmektesiniz”
Son Güncelleme :

10 Ocak 2021 - 20:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/vali-masatlidan-gazetecilere-sizler-onemli-bir-kamu-gorevi-yurutmektesiniz/54982/" title="facebook">

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla il genelindeki gazetecilerle bir araya geldi.

Basının demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu ve vatandaşların zamanında doğru bilgiye ulaşması açısından basın kuruluşlarının önemli bir görev üstlendiğini belirten Vali Masatlı, “Sizler önemli bir kamu görevi yürütmektesiniz. Bu vazifeyi layıkıyla doğru bir şekilde yerine getirdiğinizde hem halkımızın sağlıklı bilgiye ulaşmalarını sağlıyor, hem de devletimizin ve yerel yönetimlerin yürüttüğü hizmetleri kamuoyuna duyuruyorsunuz” dedi.

Basınla daima iç içe olmaya özen gösterdiğine değinen Masatlı, “Gerekli konularda sizler aracılığıyla halkımızı bilgilendiriyoruz. Hepinize ilimize ve Amasyalılara verdiğiniz hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Büyük Amasya Oteli’ndeki programa AK Parti Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ve Hasan Çilez, Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan, MHP İl Başkanı Şuayip Ak ve diğer yetkililer de katıldı.