Yeni okullar için arsa tahsisi yapıldı | 26 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 15:07

Yeni okullar için arsa tahsisi yapıldı

KİLİS’TE, OKUL İHTİYAÇLARININ GİDERİLMESİ İÇİN 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİNE AİT ARSALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE, BU KURUMA AİT ARSALAR DA 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİNE TAKAS YÖNTEMİYLE DEVREDİLDİ

Yeni okullar için arsa tahsisi yapıldı
Son Güncelleme :

01 Aralık 2020 - 14:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/yeni-okullar-icin-arsa-tahsisi-yapildi/28017/" title="facebook">

Kilis’te, okul ihtiyaçlarının giderilmesi için 7 Aralık Üniversitesine ait arsalar Milli Eğitim Müdürlüğüne, Bu kuruma ait arsalar da 7 Aralık Üniversitesine takas yöntemiyle devredildi.

Kilis’te okul sorununu çözmek için arsa bulunması için başlatılan çalışmalar meyvesini verdi. Kilis 7 Aralık Üniversitesine ait Ziraat Fakültesi karşısında üniversiteye ait 2 arsa 22 bin metre kare alan Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi. Karataş Kampüsü yanında bulunan Sağlık Meslek Lisesi binası ve arsası okullar yapıldıktan sonra 7 Aralık Üniversitesine tahsis edilmesiyle ilgili protokol imzalandı. Kilis Valisi Recep Soytürk, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Mustafa Doğan Karacoşkun ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt tarafından arsa takası protokolü imzalandı.



7 Aralık Üniversitesi tarafından tahsis edilen arsalara 4 okul yapılacağı, 7 Aralık Üniversitesi Karataş Kampüsü yanındaki Sağlık Meslek Lisesi binası da üniversiteye tahsis edildi.