Adilcevaz'da karla mücadele çalışması | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 08:45

Adilcevaz’da karla mücadele çalışması

BİTLİS’İN ADİLCEVAZ İLÇESİNDE İKİ GÜN BOYUNCA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI SONRASI BELEDİYE EKİPLERİ KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Adilcevaz’da karla mücadele çalışması
Son Güncelleme :

20 Ocak 2021 - 16:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/adilcevazda-karla-mucadele-calismasi/62679/" title="facebook">

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde iki gün boyunca etkili olan kar yağışı sonrası belediye ekipleri kar temizleme çalışmalarına başladı.

Kar kalınlığının 25 santimetreyi bulduğu ilçede, karla mücadele seferberliği başlatıldı. İlçe merkezi başta olmak üzere bütün cadde ve sokakları açan ekipler, topladıkları karları kamyonlara yükleyerek ilçe dışına çıkarıyor.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, “İki gündür memleketimizde kar yağışı etkili oldu. Ekiplerimiz dün akşamdan itibaren kardan kapanan tüm ana arterleri açtı, bugünde ara yolları açmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu kapsamda ilçemizin her tarafında kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Tüm hemşerilerimizden ricam çok mecbur kalmadıkça araçlarıyla dışarı çıkmasınlar. Kar yağışı devam ettiği sürece halkımızın mağdur olmaması için yol temizleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Adilcevaz İmar Haberleri