Adıyaman Belediyesi sokak hayvanlarını yine unutmadı | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 12:11

Adıyaman Belediyesi sokak hayvanlarını yine unutmadı

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA HAFTA SONLARI UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARINDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMAYAN ADIYAMAN BELEDİYESİ, YİNE BİRÇOK NOKTAYA MAMA, YEM VE SU BIRAKTI.

Adıyaman Belediyesi sokak hayvanlarını yine unutmadı
Son Güncelleme :

28 Aralık 2020 - 16:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/adiyaman-belediyesi-sokak-hayvanlarini-yine-unutmadi/47007/" title="facebook">

Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında sokak hayvanlarını unutmayan Adıyaman Belediyesi, yine birçok noktaya mama, yem ve su bıraktı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam eden sokağa çıkma kısıtlamalarında hiçbir zaman unutmadığı sokak hayvanlarına yönelik yemleme çalışmalarına devam eden Adıyaman Belediyesi personeli, bu hafta sonu da şehrin birçok noktasına yem, mama ve su bıraktı.

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Veteriner Müdürlüğü yetkilileri, sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı halk tarafından yeteri kadar beslenilemeyen sokak hayvanları için daha önceki haftalarda da gerçekleştirdikleri çalışmaya devam ettiklerini söyleyerek, “Kedi ve köpek gibi sokak hayvanları için şehir merkezindeki birçok noktaya mama ile su bıraktık” dedi.

Veteriner Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise, besin kaynağı bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını yalnız bırakmadıklarını söyleyerek, “Sessiz dostlarımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.