Afyonkarahisar'da karantinadaki ihtiyaç sahibi ailelere meyve dağıtımı sürüyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 23:33

Afyonkarahisar’da karantinadaki ihtiyaç sahibi ailelere meyve dağıtımı sürüyor

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ, YAŞ SEBZE VE MEYVE HALİ ESNAFI TARAFINDAN KORONA VİRÜS (COVİT-19) DOLAYISI İLE KARANTİNADAKİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DAĞITILMAK ÜZERE BAĞIŞLANAN MEYVELERİ DAĞITMAYA BAŞLADI.

Afyonkarahisar’da karantinadaki ihtiyaç sahibi ailelere meyve dağıtımı sürüyor
Son Güncelleme :

18 Aralık 2020 - 13:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/afyonkarahisarda-karantinadaki-ihtiyac-sahibi-ailelere-meyve-dagitimi-suruyor/40233/" title="facebook">

Afyonkarahisar Belediyesi, yaş sebze ve meyve hali esnafı tarafından korona virüs (Covit-19) dolayısı ile karantinada olan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere bağışlanan meyveleri dağıtmaya başladı.

Afyonkarahisar Belediyesi daha önce Covid-19 salgınına yakalanan ve evlerinde karantina altında bulunan vatandaşlara Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i talimatıyla C vitamini desteği kapmasında dağıttı. Başkan Zeybek’in bu çalışmasına toptancı hal esnafından destek geldi. Hal esnafı içerisinde portakal, mandalina, elma ve armuttan oluşan 3 ton meyveyi Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimine teslim etti. Belediye Yardım Birim Sorumlusu Kemal Erkuş, 3 ton meyvenin belediye görevlileri tarafından paketlenerek hazırlandığını söyledi. Erkuş, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla COVİD-19 salgını sürecinde karantinaya giren tüm vatandaşlarımıza C vitamini takviyesi olarak meyve dağıtımı yapmaktayız. Yine başkanımızın girişimleriyle Toptancı hal esnafımız 3 ton meyve katkısında bulundu. Bizlerde yardım birimi olarak görevli arkadaşlarımız birlikte meyveleri paketliyoruz. Daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz” dedi.