Ağrı'da sokağa çıkma yasağı nedeniyle meydanlarda sessizlik hakim | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 22:01

Ağrı’da sokağa çıkma yasağı nedeniyle meydanlarda sessizlik hakim

KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA HAFTA SONU BOYUNCA İLAN EDİLEN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ 2’NCİ HAFTASININ İLK GÜNÜNDE, AĞRI’NIN CADDE VE SOKAKLARI SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ.

Ağrı’da sokağa çıkma yasağı nedeniyle meydanlarda sessizlik hakim
Son Güncelleme :

12 Aralık 2020 - 13:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/agrida-sokaga-cikma-yasagi-nedeniyle-meydanlarda-sessizlik-hakim/34836/" title="facebook">

Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu boyunca ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının 2’nci haftasının ilk gününde, Ağrı’nın cadde ve sokakları sessizliğe büründü.

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında tüm yurtta hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ilan edildi. Sokağa çıkma kısıtlamasının 2’nci haftasında Ağrı’nın Cadde ve meydanlarında kimsenin olmadığı görüldü. Cuma akşamı saat 21.00 itibari ile uygulamaya konulan kısıtlama ile birlikte, kısıtlamadan muaf olan çalışanların dışında tüm Ağrılı vatandaşlar evlerinde kaldı. Kısıtlamaların olmadığı dönemde insan yoğunluğunun yaşandığı Ağrı’nın en işlek cadde ve meydanlarını şimdi ise sessizlik sardı.