Ahmetli'de işçilerin yüzünü güldüren sözleşme | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 15:04

Ahmetli’de işçilerin yüzünü güldüren sözleşme

AHMETLİ BELEDİYESİNE BAĞLI AHBEL A.Ş. İLE HİZMET-İŞ SENDİKASI ARASINDA BİR SÜREDİR GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDEN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YÜZDE 12 ORANINDA ZAMLA 2 YILLIĞINA İMZALANDI.

Ahmetli’de işçilerin yüzünü güldüren sözleşme
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 13:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ahmetlide-iscilerin-yuzunu-gulduren-sozlesme/31273/" title="facebook">

Ahmetli Belediyesine bağlı AHBEL A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasında bir süredir görüşmeleri devam eden toplu iş sözleşmesi yüzde 12 oranında zamla 2 yıllığına imzalandı.

Ahmetli Belediyesine bağlı AHBEL A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı. Ahmetli Belediyesi şirketine bağlı olarak çalışan personelleri kapsayan ve iki yıllığına imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilere yüzde 12 oranında zam yapıldı.

Toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, “Belediyemiz ve Hizmet İş Sendikası arasında bir süredir devam eden, belediyemiz şirketinde çalışan personelimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı. Elimizdeki imkanlar dahilinde azami oranda bir toplu iş sözleşmesine imza attık. Hem personelimize hem ilçemize hayırlı olsun” dedi.

İşçileri enflasyona ezdirmediklerini belirten Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, “Ahmetli Belediye Şirketi AHBEL A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikamız arasında toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Emekçi arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmedik. Süreç içerisinde bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Alhan‘a teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz üyelerimiz, sendikamız ve Belediyemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Alhan’ın makamında imzalanan toplu iş sözleşmesi imza törenine Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası yetkilileri ve sendika temsilcileri katıldı.