Akhisar Ring Yolu ağaçlandırılıyor | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 02:29

Akhisar Ring Yolu ağaçlandırılıyor

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN BAŞTAN AŞAĞI YENİLENEN VE MODERNİZE EDİLEN AKHİSAR İLÇESİNDEKİ RİNG YOLUNDA, KENT ESTETİĞİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMASI YAPILDI. CADDENİN İLÇEYE YAKIŞIR BİR HALE GELMESİ İÇİN ÇALIŞMALARIN SÜRDÜĞÜ BELİRTİLİRKEN, AKHİSARLILAR DA HİZMET NEDENİYLE MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

Akhisar Ring Yolu ağaçlandırılıyor
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 16:20

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/akhisar-ring-yolu-agaclandiriliyor/30809/" title="facebook">

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından baştan aşağı yenilenen ve modernize edilen Akhisar ilçesindeki ring yolunda, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından ağaçlandırma çalışması yapıldı. Caddenin ilçeye yakışır bir hale gelmesi için çalışmaların sürdüğü belirtilirken, Akhisarlılar da hizmet nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Akhisar ilçesinde bulunan ring yolundaki çalışmalarında sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından baştan aşağı yenilenen ve modernize edilen ring yolunda, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından ağaçlandırma çalışması yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ve Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Fen İşleri Daire Başkanlığımız tarafından Ring yolu çok güzel bir hale getirildi. Biz de güzel Akhisar’ımızın bu önemli caddesine yakışacak şekilde peyzaj çalışmamıza başladık. Yolun refüjünde ağaç dikimini tamamladık. En kısa zamanda Akhisar’ımıza layık güzel bir caddeyi kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.