Akhisar'da dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 16:29

Akhisar’da dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

TÜM DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN KORONA VİRÜSLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AKHİSAR’DA HASTANE ÖNLERİNDE VE 112 ACİL NOKTALARINDA DEZENFEKSİYON UYGULAMASI YAPTI.

Akhisar’da dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor
Son Güncelleme :

30 Aralık 2020 - 12:45

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/akhisarda-dezenfeksiyon-calismalari-suruyor/47843/" title="facebook">

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsle mücadele çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da hastane önlerinde ve 112 acil noktalarında dezenfeksiyon uygulaması yaptı.

Korona virüs salgınıyla mücadele çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi dezenfeksiyon uygulamasını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışma ile Akhisar’da hastane önlerinde ve 112 acil noktalarında da dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, dezenfeksiyon uygulamalarının rutin olarak sürdürüleceği belirtildi.