Akkuyu'da İşler Planlandığı Şekilde Yürüyor | 8 Mayıs 2024İmar Haber

9 Mayıs 2024 - 01:11

Akkuyu’da İşler Planlandığı Şekilde Yürüyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Yerli kaynakların elektrik üretimindeki payı Aralık 2018’den bu yana aralıksız olarak 23 aydır aylık bazda yüzde 50’nin üzerinde seyrediyor” dedi.

Akkuyu’da İşler Planlandığı Şekilde Yürüyor
Son Güncelleme :

23 Kasım 2020 - 13:54

Türkiye Enerji Zirvesi Özel Lansmanı’na katılarak konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez birçok konuda açıklamada bulundu.

Bakan Dönmez, “Akkuyu’da işler planlandığı şekilde yürüyor. Akkuyu NGS’nin üçüncü ünitesi için inşaat lisansı verildi. İnşallah ilk reaktörü 2023’te, kalan 3 reaktörü de birer yıl arayla devreye alacağız” derken, yerli otomobil TOGG’un şarj altyapısına dair çalışmaların ise büyük oranda tamamlanacağını dile getirdi.“Artık geleneksel süper güçlerin etki alanlarının daraldığı, buna mukabil yeni bölgesel ve küresel aktörlerin sahneye çıktığı bir döneme şahit oluyoruz”

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN