Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden tiyatrolara destek | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 07:53

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden tiyatrolara destek

PANDEMİ SÜRECİNDE ZOR DURUMDA KALAN SEKTÖRLERDEN BİR TANESİ OLAN TİYATROLAR İÇİN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DESTEK GECİKMEDİ. BAŞKAN YAVAŞ,” TİYATROLARIMIZI DESTEKLEYEREK, VATANDAŞLARIMIZIN SANATTAN UZAK KALMALARINI DA ENGELLEYECEĞİZ” DEDİ.

Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 13:55

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden tiyatrolara destek

Pandemi sürecinde zor durumda kalan sektörlerden bir tanesi olan tiyatrolar için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden destek gecikmedi. Başkan Yavaş, “Tiyatrolarımızı destekleyerek, vatandaşlarımızın sanattan uzak kalmalarını da engelleyeceğiz” dedi.

Başkent’te faaliyet gösteren tiyatroların toplam 37 oyununu ABB TV ve Başkent Mobil üzerinden yayınlayacağı açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Başkent Tiyatroları; Ankara Tiyatro Yapımcıları (ANTİYAP) Derneği üyesi 25 tiyatro başta olmak üzere diğer tiyatrolardan 10, engelli tiyatrolardan da 2 oyunun sahnelemesi için kapılarını açacak.

Seyircisiyle pandemi sürecinde buluşamayan tiyatroları yalnız bırakmak istemediklerini belirten Başkan Yavaş, “Pandemide zor günler geçiren tiyatrolarımızın da yanında olmak için gayret ediyoruz. 37 farklı oyunu alıp yayınlayarak hem tiyatrolarımızı destekleyecek hem de vatandaşlarımızın sanattan uzak kalmalarını engelleyeceğiz. Oyunları ABB TV ve Başkent Mobil’den izleyebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.