Ankara Sincan (OSB)-Yenikent Sanayi Sitesi Arası Trafiğe Açıldı | 16 Nisan 2024İmar Haber

17 Nisan 2024 - 00:54

Ankara Sincan (OSB)-Yenikent Sanayi Sitesi Arası Trafiğe Açıldı

Başkent’e bu yollar çok yakıştı: Sincan OSB – Yenikent sanayi sitesi arası trafiğe açıldı. Başkentliler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ulaşım projeleriyle birer birer buluşuyor.

Ankara Sincan  (OSB)-Yenikent Sanayi Sitesi Arası Trafiğe Açıldı
Son Güncelleme :

17 Ekim 2020 - 11:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/ankara-sincan-osb-yenikent-sanayi-sitesi-arasi-trafige-acildi/22182/" title="facebook">

Yeni yol, kavşak ve alt geçitlerle Başkent trafiğini rahatlatan ve güvenli sürüş sağlayan önemli projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi son olarak Sincan Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Yenikent Sanayi Sitesi yol genişletme çalışmalarını tamamladı. Gidiş dönüş 4 bin metrelik yolun trafiğe açılmasıyla Akköprü’den başlayarak Yenikent çıkışına kadar Fatih Mehmet Sultan Bulvarı (İstanbul Yolu) gidiş-dönüş 4 şeritli oldu.

Başkan Yavaş, “Sincan OSB-Yenikent yolunda yıllardır trafik sıkışıklığı yaşanıyor, insan hayatı riske atılıyordu. Çalışmalarımızı tamamladık, yolumuzu hizmete açtık. Sırada Başer Kavşağı-Ayaş Yolu bağlantısı katlı kavşağı var” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Ayaş Yolu’nun trafik yoğunluğunu sona erdirmek için başlattığı çalışmalar adım adım ilerlerken, Başkentliler; Ayaş, Güdül ve Beypazarı istikametinde bundan sonra trafik sıkışıklığı yaşamayacak.

Kesintisiz trafik akışı sayesinde kazaların önlenmesini de amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bölge trafiğini de büyük ölçüde rahatlatacak.