AÖF Final Sınavı Nasıl Yapılacak? | 23 Nisan 2024İmar Haber

23 Nisan 2024 - 16:21

AÖF Final Sınavı Nasıl Yapılacak?

Korona Virüsü (Covid-19) Tedbirleri Kapsamında AÖF Öğrencileri Ara Sınavlarını İnternet Ortamından Olmuştu. Final Sınavlarının Nasıl Yapılacağı Konusunda Anadolu Üniversitesinden Beklenen Açıklama Geldi.

AÖF Final Sınavı Nasıl Yapılacak?
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2020 - 16:47

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/aof-final-sinavi-nasil-olacak-aof-final-sinavi-online-mi-aof-final-tarihleri/17974/" title="facebook">

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında AÖF öğrencileri ara dönem sınavlarını internet ortamından olmuştu.

Anadolu Üniversitesi AÖF İktisat ve İşletme Fakültelerinin Bahar Dönemi Ara Sınavları 18 Nisan – 7 Mayıs tarihlerini kapsayan süreçte internet tabanlı ortamlarda ve kişiye özel olarak yapılmıştı.

Anadolu Üniversitesi, Açık öğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar Dönemi dönem sonu sınavlarının internet tabanlı ortamlarda yapılmasına karar verdi.

aöf-sinavi

Üniversite tarafından paylaşılan bilgilere göre; sınavlar yurt için ve yurt dışı programlar için 24 Haziran 00.01’den 8 Temmuz 23.59 saatleri arasında öğrencilerin erişime açık olacağı belirtirken sınavın uygulama esasları ve detaylı bilgilileri, üniversitenin resmi web sitesi ve ve sosyal medya hesabından duyurulacak.