Araçlara kış bakımı uyarısı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 14:21

Araçlara Kış Bakımı Uyarısı

ADIYAMAN’IN GÖLBAŞI SANAYİ SİTESİNDE OTO TAMİR USTALARI, ARAÇ SAHİPLERİNİ UYARARAK ARAÇLARININ KIŞLIK BAKIMINI YAPTIRMALARINI İSTEDİ.

Araçlara Kış Bakımı Uyarısı
Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 16:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/araclara-kis-bakimi-uyarisi/43093/" title="facebook">

Adıyaman’ın Gölbaşı Sanayi Sitesinde oto tamir ustaları, araç sahiplerini uyararak araçlarının kışlık bakımını yaptırmalarını istedi.

Yeni Sanayi Sitesinde araç tamir ustalığı yapan Hacı Tepedibi, kış aylarına girilmesiyle birlikte işlerinde azda olsa bir hareketliliğin başladığını söyledi. Araç sahiplerinden araçlarının kışlık bakımlarını kar düşmeden mutlaka yaptırmalarını isteyen Tepedibi, “Araç bakımı ihmale gelmez. Küçük bir arızayı sonra yaptırırım diye ertelemek, araç sahibine daha pahalıya mal olabilir. Bu bakımdan araç bakımı ihmale gelmez. Kışlık bakımda aracın antifriz ayarlaması yapılır, hava filtresi, bujileri, yağı, suyu, fren tertibatı kontrol edilir, dizel araçlarda enjektör ayarının kışlık bakım sırasında mutlaka kontrol edilmesi gerekir. Hava filtresi ve bujilerin bakımı ise yakıt ekonomisi açısından büyük önem taşımaktadır. Araç sahipleri, bu bakımı ihmal edip sonraya bırakırlarsa daha sonra yüksek fatura ödeyerek kışlık bakım yaptırmak zorunda kalabilir. O yüzden vatandaşlarımız kendi can ve mal güvenliği ve başkalarının can güvenliği için mutlaka araçlarının kışlık bakımını yaptırsın” diye konuştu.

Gölbaşı İmar Haberleri