Turgutlu Belediye Başkanından Personele Teşekkür | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 12:49

Turgutlu Belediye Başkanından Personele Teşekkür

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN AKIN FİLYASYON EKİBİNDE GÖREV ALAN TURGUTLU BELEDİYESİ PERSONELİNE VE TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN YAYIMLADIĞI BİR MESAJ İLE TEŞEKKÜR ETTİ. BAŞKAN AKIN AYRICA TÜM VATANDAŞLARI BİR KEZ DAHA MASKE, MESAFE VE HİJYEN KONUSUNDA DİKKATLİ OLMAYA DAVET ETTİ.

Turgutlu Belediye Başkanından Personele Teşekkür
Son Güncelleme :

26 Kasım 2020 - 17:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-akindan-filyasyonda-gorev-alan-belediye-personeline-tesekkur/25486/" title="facebook">

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın filyasyon ekibinde görev alan Turgutlu Belediyesi Personeline ve tüm sağlık çalışanlarına sosyal medya hesaplarından yayımladığı bir mesaj ile teşekkür etti. Başkan Akın ayrıca tüm vatandaşları bir kez daha maske, mesafe ve hijyen konusunda dikkatli olmaya davet etti.

Turgutlu Belediyesi, pandeminin başladığı mart ayından bu güne kadar Turgutlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine 3 personel ve 1 araç desteğinde bulunuyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda çalışan belediye personeline ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Akın mesajında, “Pandemi başladığı günden bu yana kendini sağlıklarını hiçe sayarak fedakarca filyasyon ekiplerinde görev alan belediye personelimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlık çalışanlarımıza siz de teşekkür etmek isterseniz yapmanı gerekenler basit: maske-mesafe-hijyen” ifadelerini kullandı.

Turgutlu İmar Haberleri