Başkan Altun'dan köpek saldırısında yaralanan gence ziyaret | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 04:01

Başkan Altun’dan Köpek Saldırısında Yaralanan Gence Ziyaret

BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALTUN, DÜN AKŞAM SAATLERİNDE SAHİPLERİ TARAFINDAN SOKAĞA SALINAN KÖPEKLERİN SALDIRISI SONUCU YARALANAN HALTERCİ SAMET MUTLU’YU EVİNDE ZİYARET EDERKEN, HASTANEDE BULUNAN YUSUF ÖZTÜRK İLE DE TELEFONLA GÖRÜŞEREK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ.

Başkan Altun’dan Köpek Saldırısında Yaralanan Gence Ziyaret
Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 16:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-altundan-kopek-saldirisinda-yaralanan-gence-ziyaret/44069/" title="facebook">

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, dün akşam saatlerinde sahipleri tarafından sokağa salınan köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan halterci Samet Mutlu’yu evinde ziyaret ederken, hastanede bulunan Yusuf Öztürk ile de telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan olayın kendilerini ziyadesi ile üzdüğünü belirten başkan Altun,yaşananları bir kez de Samet Mutlu ve Yusuf Öztürk’ten dinledi.

Samet Mutlu ve Yusuf Öztürk’ün sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Başkan Altun,” Dün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü olayda, sahibi tarafından başı boş bırakılan köpek nedeniyle Samet Mutlu ve Yusuf Öztürk kardeşimiz yaralandı. İlk andan itibaren yaralanan kardeşlerimiz, aileleri ve hastane yetkilileri ile iletişim halindeyiz. Çok şükür Yusuf ve Samet’in sağlık durumu iyi, gerekli tedavileri yapılıyor. Yaşanan olaya ilişkin emniyet güçleri ile birlikte gereken çalışmayı yapıyoruz. Sizlerinde yakından bildiği üzere belediye olarak, sokak hayvanlarının toplanması, aşılanması, tedavisi, barınması ve beslenmesi noktasında etkin bir çalışma yürütmekteyiz. Vatandaşlarımızdan sahiplendikleri evcil hayvanları muhafaza altında tutmalarını rica ediyorum. Belediye ve Emniyet Müdürlüğü olarak bu konuda gerekli adımları atıyoruz. Benzer üzücü olayların tekrar etmemesi adına evcil hayvanını muhafaza altına almayanlar için gereken tüm yaptırımları uygulayacağız. Kardeşlerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.” dedi.

Yusuf Öztürk, Samet Mutlu ve aileleri ise yakın ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Altun’a teşekkür ederek, köpeklerin sahiplerinin biran önce bulunmasını istediklerini ifade ettiler.