Başkan Arı, bisiklet ve yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 06:27

Başkan Arı, bisiklet ve yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI, ZÜBEYDE HANIM CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLUNDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ. BAŞKAN ARI, TARTAN PİST VE SICAK ASFALT YAPILAN YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLUNUN 10 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANARAK HİZMETE AÇILACAĞINI AÇIKLADI.

Başkan Arı, bisiklet ve yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

07 Aralık 2020 - 13:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-ari-bisiklet-ve-yuruyus-yolunda-incelemelerde-bulundu/32123/" title="facebook">

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan bisiklet ve yürüyüş yolundaki çalışmaları inceledi. Başkan Arı, tartan pist ve sıcak asfalt yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunun 10 gün içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, yenileme çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki bisiklet ve yürüyüş yolunda incelemelerde bulundu.

Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler alan Arı, sıcak asfalt serimi ve tartan zemin yapımında görev alan belediye personellerine kolaylıklar diledi.

Nevşehir’de bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak, bisiklet kültürünü arttırmak ve vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek amacıyla bir yandan yeni bisiklet ve yürüyüş yolları yaparken bir yandan da mevcut olanların bakım ve yenileme çalışmasını yürüttüklerini kaydeden Arı, kentteki bisiklet ve yürüyüş yollarının konforunu arttıracaklarını söyledi.

Bu çerçevede bir süre önce belediye ekiplerince Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki 1,5 km uzunluğundaki bisiklet ve yürüyüş yolunun yenilenmesine yönelik başlatılan çalışmaların sürdüğünü açıklayan Arı, yapılan çalışma ile birlikte daha önce zemini beton kaplama olan bisiklet yolunun asfalt, parke taşla kaplı olan yürüyüş yolunun zemininin ise tartan yapılacağını belirtti.

Yol boyunca peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları da gerçekleştireceklerini kaydeden Arı, çalışmalarının 10 gün içerisinde tamamlanacağını açıkladı.