Başkan Arslan'dan selin vurduğu Antalya ve İzmir'e geçmiş olsun mesajı | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 14:45

Çameli’nden Antalya ve İzmir’e Geçmiş Olsun Mesajı

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN, ANTALYA VE İZMİR’DE YAŞANAN SELDE MAĞDUR VATANDAŞ VE ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ.

Çameli’nden Antalya ve İzmir’e Geçmiş Olsun Mesajı
Son Güncelleme :

14 Aralık 2020 - 16:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-arslandan-selin-vurdugu-antalya-ve-izmire-gecmis-olsun-mesaji/36966/" title="facebook">

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Antalya ve İzmir’de yaşanan selde mağdur vatandaş ve üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Arslan, yayımladığı mesajında; “Antalya Kumluca ilçesinde yaşanan şiddetli sağanak yağmur ve sonrasında oluşan selden örtü altı sebzeciliği yapan üreticilerimizi ve çiftçilerimizin seraları zarar gördüğünü öğrenmiş bulunmaktayız. Bu afetten zarar gören bölge halkımızın acılarına ortak oluyoruz, Rabbim böyle bir felaket bir daha göstermesin inşallah. Antalya’da Kumluca’daki Çamelili hemşerilerimize aynı zamanda Kumluca ‘da Tüm üreticilerimize geçmiş olsun dilerim. İzmir’de yaşanan selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. İzmir’de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.