Başkan Bozkurt'tan ayağı kesilen Tunç'a moral ziyareti | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 13:44

Başkan Bozkurt’tan ayağı kesilen Tunç’a moral ziyareti

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KEMAL DENİZ BOZKURT, FUTBOL OYNARKEN KAZA SONUCU AYAĞINDA ÖDEM OLUŞAN VE KEMİK TÜMÖRÜ NEDENİYLE AYAĞI KESİLEN MURAT TUNÇ’U ZİYARET ETTİ.

Başkan Bozkurt’tan ayağı kesilen Tunç’a moral ziyareti
Son Güncelleme :

19 Aralık 2020 - 13:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-bozkurttan-ayagi-kesilen-tunca-moral-ziyareti/40985/" title="facebook">

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, futbol oynarken kaza sonucu ayağında ödem oluşan ve kemik tümörü nedeniyle ayağı kesilen Murat Tunç’u ziyaret etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, futbol oynarken yaşadığı kaza sonucu ayağında ödem oluşan ve kemik tümörü nedeniyle ayağı kesilmek zorunda kalan Murat Tunç’a moral ziyaretinde bulundu. Başkan Bozkurt, ziyaretinde Tunç’un isminin yazılı olduğu 37 numaralı Beşiktaş formasını kendisine hediye etti.

“Biz yanındayız”

Ziyaretinde Tunç’a her türlü desteği vereceklerini söyleyen Başkan Bozkurt, “Biz elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Moralini yüksek tut. Biz elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Bu durumu mücadele ile aşacağız, biz yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Esenyurt İmar Haberleri