Başkan Oral 'dan Erzurum Kadın Kooperatifi'ne tam destek | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 04:12

Başkan Oral ‘dan Erzurum Kadın Kooperatifi’ne tam destek

ERZURUM TİCARET BORSASI HİZMET BİNASINDA BİR ARAYA GELEN, ERZURUM İL MERKEZİ İLE İLÇELERİNDE FAALİYET GÖSTEREN KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFLERİNİN BAŞKAN VE TEMSİLCİLERİ, ERZURUM TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI HAKAN ORAL İLE BİR ARAYA GELEREK, KOOPERATİFLERİNİN ÇALIŞMALARI, FAALİYETLERİ VE İŞLETMELERİNİN ÇALIŞMA ALANLARI İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

Başkan Oral ‘dan  Erzurum Kadın Kooperatifi’ne tam destek
Son Güncelleme :

15 Aralık 2020 - 16:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-oral-dan-erzurum-kadin-kooperatifine-tam-destek/38023/" title="facebook">

Erzurum’da faaliyet gösteren Kadın Girişimi Üretim ve işletme Kooperatiflerinin Başkan ve temsilcileri ile bir araya gelen, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Kadın Kooperatiflerine yönelik faaliyetlerin artırılması için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Bugün Erzurum Ticaret Borsası Hizmet binasında bir araya gelen, Erzurum il merkezi ile ilçelerinde faaliyet gösteren Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatiflerinin Başkan ve temsilcileri, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan oral ile bir araya gelerek, kooperatiflerinin çalışmaları, faaliyetleri ve işletmelerinin çalışma alanları ile ilgili istişarelerde bulundular.

Hedeflerinin Erzurum ilinde Kadın Kooperatiflerinin birlikteliklerinin sağlanması olduğunu vurgulayan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral,” Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatiflerinin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güçlendirilmesi, sürdürülebilirliklerinin sağlanması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, görünürlüklerinin arttırılması ve yaygınlaştırılması ile kadınların kooperatifler yoluyla ekonomik ve sosyal hayata etkin katılımının daha yoğun bir şekilde sağlanması adına bu toplantıyı düzenledik. Kadın kooperatiflerimizin Başkan ve temsilcilerinin sorun öneri ve projelerine yönelik nasıl bir yol izleyeceğimize karar verdik. Amacımız ilimiz adına kadın girişimi kooperatiflerimizin sayısını artırmak ve bayanlarımıza yönelik istihdama ön ayak olmaktır. Kadın kooperatiflerimiz marifetiyle üretilen el emeği ürünlerden ülkemiz ekonomisine katkı sağlayarak, markalaşmaları yönünde çalışmalarına destek vermektir. Bu toplantılarımızı sürekli hale getirip, ilimizin kadın kooperatiflerinin gelişimini sürdürmelerine yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

Öte yandan gerçekleştirilen toplantıya Erzurum Ticaret Borsası Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme A.Ş Koordinatörü Ahmet Topaloğlu’da katıldı.