Başkan Uysal'dan üretim seferberliği çağrısı | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 06:08

Başkan Uysal’dan üretim seferberliği çağrısı

MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL, SERİK’TE İLK HASATIN BAŞLADIĞI DOMATES SERALARINI ZİYARETİNDE “HER FIRSATTA YEREL VE GENEL KAMU YÖNETİMİ ÜRETİM SEFERBERLİĞİNİN ALTINI ÇİZMEMİZ LAZIM. EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY BU. İNŞALLAH ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLERE DAHA ÇOK ÜRETEREK ULAŞACAĞIZ” DEDİ.

Başkan Uysal’dan üretim seferberliği çağrısı
Son Güncelleme :

08 Aralık 2020 - 12:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/baskan-uysaldan-uretim-seferberligi-cagrisi/32562/" title="facebook">

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Serik’te ilk hasatın başladığı domates seralarını ziyaretinde “Her fırsatta yerel ve genel kamu yönetimi üretim seferberliğinin altını çizmemiz lazım. En çok ihtiyacımız olan şey bu. İnşallah çok daha güzel günlere daha çok üreterek ulaşacağız” dedi.

Başkan Uysal, Serik’te ilk hasatın başladığı domates seralarını ziyaret etti. Seralarda üreticiyle sohbet eden Başkan Uysal, Türkiye’nin bir üretim seferberliğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Antalya ovamızda can eksen can fışkıracak. Boş kalan yerlerimize ben çok üzülüyorum. İlerde ekonomik koşullar, maliyetler, şartlar elverdiği takdirde bütün elverişli yerlerimize ekim yapabiliriz. Hasat geçen hafta başladı. Ben de ziyaret etmek istedim seralarımızı. Her fırsatta yerel ve genel kamu yönetimi üretim seferberliğinin altını çizmemiz lazım. En çok ihtiyacımız olan şey bu. Buralarda emek veren, buralarda hem kendi ekonomisini hem yurt ekonomisine katkı sağlayan insanlarımızın da elleri gümüşlensin. İnşallah çok daha güzel günlere daha çok üreterek ulaşacağız.”

Başkan Uysal, ziyareti sırasında seralarda çalışan ailelerin çocuklarına da çeşitli hediyeler verdi.